Mevrouw, Juffrouw, Mijnheer,

 

Hartelijk gefeliciteerd met uw vijftigste verjaardag!

 

Ter gelegenheid van de Oostakkerse kermis nodigt Dekenij Oostakkerdorp alle 50-jarigen uit die van Oostakkerse afkomst zijn of reeds jaren op het grondgebied Oostakker wonen voor het gratis feest van de 50-jarigen.

Daar u ook in het gezegende jaar 1968 geboren bent nodigen wij u en uw partner van harte uit op deze unieke ontmoeting die doorgaat op Zaterdag 30 juni 2018.

U wordt verwacht in het Ontmoeting Centrum Oostakker om 19u00. Daar wordt een gezellig feest gehouden met een aperitiefdrankje en hapjes, een barbecue, dessert en een aandenken voor de 50-jarige. Mis dit unieke gebeuren niet!

Het is een gelegenheid waar u oude vrienden of vriendinnen die al dan niet uit het oog verloren zijn terug kan ontmoeten, en waar kan worden bijgepraat over de “tijd van toen”. Wie weet worden er zelfs nieuwe vriendschappen gesmeden…

Voor een goed verloop vragen wij om onderstaand formulier in te vullen en op “verzenden” te klikken.

Voor u en uw partner is dit gebeuren uiteraard gratis en indien u dit wenst kunt u gerust familie en of vrienden (maximum 4) uitnodigen om deel te nemen aan dit festijn. Extra personen dienen €15 te betalen via overschrijving op het rekeningnummer BE74 7512 0471 5207 met hun naam in de opmerking alvorens we hun reservatie kunnen bevestigen.

Indien u foto’s, grappige momenten of artikels hebt van toen en uw jeugdjaren mag u die steeds mailen naar 50jaar@dekenijoostakkerdorp.be.

Kent u nog mensen die deze brief niet ontvangen hebben, maar die het feest voor geen geld ter wereld mogen missen, aarzel dan niet om deze brief door te geven.

U wordt verwacht op uw verjaardagsfeest!

Wij heten u van harte welkom

 

Tot dan,

Het bestuur “Dekenij Oostakkerdorp”

 

Naam Jarige:*
E-mail:*
Geboortedatum*
Adres & Telefoon*
Aantal deelnemende personen (vergeet uzelf niet mee te tellen)*
Aantal extra (betalende) personen die u wenst mee te brengen (max. 4):*